" This is Star Wars Battlefront II " Trailer: Οι Ελληνικοί Υπότιτλοι

    Μιας και έχει αποκλειστεί παγκοσμίως η αναδημοσίευση του εν λόγω πολύ εντυπωσιακού και επιτυχημένου στον σκοπό του να διαφημίσει το Star Wars Battlefront II βίντεο αναγκάζομαι να ανεβάσω σε αυτό το site τους υπότιτλους και να αλλάξω άρδην τον χαρακτήρα και τον σκοπό αυτού του site ,ο οποίος από τώρα και στο εξής θα δημοσιεύει αγγλικά και ελληνικά άρθρα κατά το δοκούν ανάλογα την περίσταση. 

New Star Wars Special Forces in Action Aid mission for Greeks 😇

     Μπορείτε να τους κατεβάσετε τοπικά στον Υπολογιστή σας και με ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο που έχει δυνατότητα προβολής από το διαδίκτυο όπως είναι το VLC  ( http://www.videolan.org/   [ελεύθερο πρόγραμμα και ανοικτού κώδικα χωρίς υιούς και spyware]  )  να το δείτε.

     Αφού εγκαταστήσετε το vlc ανοίγετε το μενού του VLC  > Media > Network Stream ( Πολυμέσα > Άνοιγμα Ροής Δεδομένων Δικτύου ) και επικολλάτε το ακόλουθο λινκ :


    Με το μενού Subtitle > Add Subtitle File (Υπότιτλος > Προσθήκη Αρχείου Υποτίτλων) μπορείτε να βάλετε τους υποτίτλους . κατεβάστε τους από τα ακόλουθα links ανάλογα με το λειτουργικό σας .

Υπότιτλοι για Windows - ansi fonts :


Υπότιτλοι για Mac - Linux - utf-8 fonts :

        
το τελικό αποτέλεσμα θα είναι κάπως έτσι ....



    Λόγω της μεγάλης δημοφιλίας του εν λόγω βίντεο  (3.5 εκατομμύρια θεάσεις σε 4 μέρες !) ενδέχεται να κολλήσει κάποια στιγμή το βίντεο . αν πατήστε την παύση για περίπου μισό λεπτό θα δώσετε τον απαραίτητο χρόνο ώστε το vlc να γεμίσει την cache του.

    Φυσικά για τους αγγλομαθείς όλα αυτά είναι περιττά και μπορούν να απολαύσουν το καλύτερο trailer για το SWBII χωρίς αυτήν την διαδικασία.


     υ.γ. το lol στο σχολιο για την iden versio ήταν για το special forces που βάζουν τώρα . special forces , leader γυναίκα στο παιχνίδι ... No more new-age coal please  😄


Comments

  1. new-age coal ? το τερματισες αφεντικο . lol

    ReplyDelete

Post a Comment

May The Force Be With You .. Always !